AVELLUM ЗАПРОВАДИЛА РЕЖИМ ВІДДАЛЕНОЇ РОБОТИ У ЗВ’ЯЗКУ З COVID-19

Всі матеріали

AVELLUM ЗАПРОВАДИЛА РЕЖИМ ВІДДАЛЕНОЇ РОБОТИ У ЗВ’ЯЗКУ З COVID-19

Шановні клієнти, колеги та друзі!

Найголовнішим пріоритетом AVELLUM на сьогоднішній день є здоров’я та добробут наших працівників, клієнтів і громад, з якими ми працюємо та які нас оточують.

Дотримуючись наших встановлених процедур щодо безперервної діяльності та рекомендацій державних органів України, співробітники AVELLUM працюватимуть з дому з вівторка 17 березня 2020 року до подальших вказівок.

Ми добре підготовлені працювати віддалено та продовжуємо бути повністю до ваших послуг і відповідати на ваші запити за допомогою технічних засобів домашнього офісу.

Як і завжди, клієнти отримуватимуть наші послуги вчасно та якісно.

У разі виникнення будь-яких запитань у зв’язку з нашим плануванням або поточних питань, просимо телефонувати або надсилати повідомлення контактній особі AVELLUM, з якою ви зазвичай працюєте, або телефонувати на ресепшен нашої фірми за номером +38044 591 33 55.

Дякуємо за вашу підтримку та розуміння у такий складний час. Сподіваємось, що наші звичайні робочі умови будуть відновлені у максимально можливий короткий час.

З повагою,

Микола Стеценко, співкеруючий партнер

Амінат Сулейманова, співкеруючий партнер

Гліб Бондар, старший партнер

Опубліковано 17.03.2020

AVELLUM консультувала Міністерство фінансів України щодо залучення кредиту від Канади

AVELLUM виступила юридичним радником Міністерства фінансів України у зв’язку із залученням пільгового кредиту від Канади на суму 2 млрд канадських доларів зі строком погашення 10 років. Кошти були надані через Адміністративний рахунок Міжнародного валютного фонду (МВФ) та будуть спрямовані на пріоритетні соціальні та економічні потреби України. Із урахуванням цього кредиту, загальний обсяг прямої кредитної допомоги […]

Опубліковано 15.04.2024

AVELLUM підтверджує високі позиції у рейтингу Legal 500 – 2024

Рейтинг The Legal 500 – 2024 рекомендує AVELLUM у 12 практиках та відзначає всіх 10 партнерів нашої фірми. 8 практик AVELLUM посіли місце у Tier 1 – найвищій групі рейтингу. Tier 1: Банківське і фінансове право та ринки капіталу; комерційне, корпоративне право та M&A; антимонопольне право; вирішення спорів; трудове право; приватні клієнти; нерухомість та інфраструктура; […]

Опубліковано 10.04.2024
Підписатися на новини
Назад
Результати: