AVELLUM КОНСУЛЬТУВАЛА A-DEVELOPMENT ЩОДО БУДІВНИЦТВА БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ У ЦЕНТРІ КИЄВА

Всі матеріали

AVELLUM КОНСУЛЬТУВАЛА A-DEVELOPMENT ЩОДО БУДІВНИЦТВА БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ У ЦЕНТРІ КИЄВА

AVELLUM виступила юридичним радником А-Development – одного з провідних українських девелоперів – щодо будівництва комплексу у центрі Києва у формі спільної інвестиції з бізнес-партнером.

Комплекс поряд зі станцією метро Арсенальна складатиметься з великого торгівельного простору, бізнес-центру, апартаментів і багаторівневого підземного паркінгу та матиме загальну площу понад 55 000 кв. м.

Команда AVELLUM супроводжувала структурування трансакції та брала участь у переговорах між інвесторами. Також наша команда готувала та погоджувала зі сторонами всі необхідні трансакційні документи, включаючи корпоративний договір, інвестиційні договори, договір купівлі-продажу частки, договори купівлі-продажу нерухомості (у тому числі земельних ділянок) та договори сервітутів.

Юрій Нечаєв, партнер корпоративної та М&A практики коментує:

Ми вдячні нашому давньому клієнту за довіру та продуктивну співпрацю. Ми раді бути частиною цього амбіційного та масштабного проекту та щиро віримо в його успіх”.

Максим Максименко, партнер та голова практики нерухомості та інфраструктури, зазначив:

Трансакційні документи щодо цієї угоди були надзвичайно складними. Тому, за значної підтримки з боку нашого клієнта, наша команда доклала максимум зусиль, аби підготувати досконале юридичне підґрунтя для реалізації проекту. Упевнений, що це будівництво є одним зі знакових проектів у Києві на найближчі роки”.

A-Development – один із провідних українських девелоперів, відомий такими непересічними проектами в Києві як Smart Plaza Оболонь, A-Station та Smart Plaza Polytech.

Команду AVELLUM очолили партнери Юрій Нечаєв і Максим Максименко, за вагомої підтримки юристів Дарини Михайленко, Дмитра Радзівона, Інни Ербелідзе та Ростислава Мушки.

Автори

МАКСИМ МАКСИМЕНКО

Партнер

mmaksymenko@avellum.com

ЮРІЙ НЕЧАЄВ

Партнер

ynechayev@avellum.com

ІННА ЕРБЕЛІДЗЕ

Старша Юристка

ierbelidze@avellum.com

РОСТИСЛАВ МУШКА

Старший Юрист

rmushka@avellum.com

Пов'язані індустрії

Опубліковано 25.05.2021

AVELLUM консультувала Міністерство фінансів України щодо залучення кредиту від Канади

AVELLUM виступила юридичним радником Міністерства фінансів України у зв’язку із залученням пільгового кредиту від Канади на суму 2 млрд канадських доларів зі строком погашення 10 років. Кошти були надані через Адміністративний рахунок Міжнародного валютного фонду (МВФ) та будуть спрямовані на пріоритетні соціальні та економічні потреби України. Із урахуванням цього кредиту, загальний обсяг прямої кредитної допомоги […]

Опубліковано 15.04.2024

AVELLUM підтверджує високі позиції у рейтингу Legal 500 – 2024

Рейтинг The Legal 500 – 2024 рекомендує AVELLUM у 12 практиках та відзначає всіх 10 партнерів нашої фірми. 8 практик AVELLUM посіли місце у Tier 1 – найвищій групі рейтингу. Tier 1: Банківське і фінансове право та ринки капіталу; комерційне, корпоративне право та M&A; антимонопольне право; вирішення спорів; трудове право; приватні клієнти; нерухомість та інфраструктура; […]

Опубліковано 10.04.2024
Підписатися на новини
Назад
Результати: