AVELLUM КОНСУЛЬТУВАЛА VOLT RESOURCES LIMITED ЩОДО ПРИДБАННЯ 70% ЧАСТКИ В ГРУПІ ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ

Всі матеріали

AVELLUM КОНСУЛЬТУВАЛА VOLT RESOURCES LIMITED ЩОДО ПРИДБАННЯ 70% ЧАСТКИ В ГРУПІ ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ

AVELLUM виступила юридичним радником Volt Resources Limited (“Volt”) щодо придбання 70% частки в Групі Заваллівський Графіт (“Група ЗГ”). Volt – компанія, що займається розробкою та видобутком графіту і золота, акції якої котируються на Австралійській фондовій біржі.

AVELLUM надала повну юридичну підтримку Volt у веденні перемовин, підготовці трансакційної документації та координувала завершення всієї угоди. Ми також здійснили комплексну юридичну перевірку Групи ЗГ.

Тревор Мет’юс, керуючий директор Volt, зазначив: “Завдяки цій трансакції, Volt має потенціал стати ключовим учасником на ринку постачання графіту та матеріалів для анодів акумуляторів на зростаючий європейський ринок з відмінним доступом до ринків США та Близького Сходу”.

Микола Стеценко, керуючий партнер AVELLUM, відзначив: “Придбання Volt Групи ЗГ свідчить про підвищений інтерес іноземних інвесторів до України. Це також підкреслює стратегічне значення України в ланцюзі виробництва акумуляторів у зростаючій індустрії електротранспорту”.

Volt спеціалізується на розвідці та розробці власних графітових та золотих проектів у Танзанії та Гвінеї і тепер у Заваллі (Україна), а також у виявленні подальших активів по всьому світу.

Група ЗГ керує графітовим кар’єром з довготривалим терміном експлуатації та переробним заводом, потужністю до 30 000 тон на рік, виробляючи графітові вироби у широкому асортименті та має потенціал значно збільшити виробництво високоякісних великих лусочок (елемент тигельного графіту).

Команду AVELLUM очолив керуючий партнер Микола Стеценко за підтримки партнера Максима Максименка та юристів Дарини Михайленко та Андрія Корнути.

Опубліковано 29.07.2021

AVELLUM здобуває нагороду “Угода року в Україні” 2023 від CEE Deal of the Year Awards

Ми раді повідомити, що AVELLUM отримала нагороду “Угода року в Україні” під час церемонії нагородження престижної премії CEE Legal Matters Deals of the Year Awards, що відбулася 25 квітня 2024 року у Варшаві. Нагороду отримала угода щодо фінансування МХП з боку ЄБРР, IFC та DFC на суму 480 млн доларів США. Команду AVELLUM очолював старший […]

Опубліковано 07.05.2024

Річний звіт AVELLUM за 2023 рік: новий стандарт прозорості

Презентуємо вашій увазі Річний звіт про діяльність AVELLUM за період з 1 січня по 31 грудня 2023 року. Цей звіт є кроком у напрямку розбудови прозорості юридичного ринку. Будучи заснованою 15 років тому на засадах прагнення до досконалості, AVELLUM здобула репутацію провідної юридичної фірми на ринку України. Сьогодні нашу місію розділяє 80 професіоналів. Незважаючи на […]

Опубліковано 25.04.2024
Підписатися на новини
Назад
Результати: