AVELLUM отримала високе визнання в рейтингу IFLR1000

Новини

AVELLUM отримала високе визнання в рейтингу IFLR1000

Ми раді повідомити, що AVELLUM в черговий раз отримала високе визнання у престижному рейтингу IFLR1000.

AVELLUM відзначена у першій найвищій групі рейтингу у сферах банківського і фінансового права, M&A, ринків капіталу, фінансових реструктуризацій та неплатоспроможності, а також у третій групі у сфері розвитку проєктів.

Ми надзвичайно пишаємося індивідуальними рейтингами, отриманими нашою командою:

  • Старший партнер Гліб Бондар: Лідер ринку у низці категорій, серед яких банківське право, фінансова реструктуризація, проєктне фінансування, ринки капіталу (боргові зобов’язання, акціонерний капітал, структуроване фінансування та деривативи), енергетика, гірничодобувна промисловість та природні ресурси.
  • Керуючий партнер Микола Стеценко: Провідний спеціаліст у сфері M&A.
  • Ми щиро вітаємо нашого партнера Юрія Нечаєва, який підвищив позицію у рейтингу до лідера ринку у сфері M&A.
  • Партнер Максим Максименко: Провідний спеціаліст у сфері розвитку проєктів.
  • Радник Андрій Романчук: Нова зірка (Rising star) у сфері M&A.

У 2021, 2022 та 2023 роках на церемонії нагородження IFLR Europe Awards AVELLUM отримала звання Юридична фірма року в Україні за виняткові досягнення. Щорічна премія IFLR Europe Awards відзначає найбільш інноваційні трансакції, та юристів, які їх супроводжують.

IFLR1000 – це авторитетний довідник провідних юридичних фірм та юристів, що спеціалізуються з питань корпоративного та фінансового права. Рейтинги IFLR1000 складаються на підставі підтвердження трансакційної роботи, рекомендацій клієнтів фірми, а також відгуків провідних юристів у різних галузях права, та охоплюють більше ніж 170 юрисдикцій.

Автори

МИКОЛА СТЕЦЕНКО

Керуючий партнер

mstetsenko@avellum.com

ГЛІБ БОНДАР

Старший партнер

gbondar@avellum.com

ЮРІЙ НЕЧАЄВ

Партнер

ynechayev@avellum.com

МАКСИМ МАКСИМЕНКО

Партнер

mmaksymenko@avellum.com

АНДРІЙ РОМАНЧУК

Партнер

aromanchuk@avellum.com

Опубліковано 18.09.2023

Нові кроки НБУ з лібералізації валютного контролю

З 4 травня 2024 року набули чинності зміни щодо скасування та пом’якшення деяких валютних обмежень, встановлених відповідно до Постанови Правління Національного банку України “Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану” №18 від 24 лютого 2022 року. Такі зміни спрямовані на подальше послаблення обмежень валютного нагляду, зокрема: (i) зняття валютних обмежень на імпорт робіт […]

Опубліковано 13.05.2024

AVELLUM здобуває нагороду “Угода року в Україні” 2023 від CEE Deal of the Year Awards

Ми раді повідомити, що AVELLUM отримала нагороду “Угода року в Україні” під час церемонії нагородження престижної премії CEE Legal Matters Deals of the Year Awards, що відбулася 25 квітня 2024 року у Варшаві. Нагороду отримала угода щодо фінансування МХП з боку ЄБРР, IFC та DFC на суму 480 млн доларів США. Команду AVELLUM очолював старший […]

Опубліковано 07.05.2024
Підписатися на новини
Назад
Результати: