AVELLUM отримала дозвіл на набуття контролю над співвласником Ocean Plaza

Всі матеріали

AVELLUM отримала дозвіл на набуття контролю над співвласником Ocean Plaza

AVELLUM виступила юридичним радником АТ “Інтегріті Капітал” у зв’язку з отриманням дозволу Антимонопольного комітету України на придбання акцій ТОВ “Ланіта Інвест”. “Ланіта Інвест” – опосередкований співвласник Ocean Plaza, що вважається одним з найбільших торгово-розважальних комплексів у Києві, Україна.

В результаті трансакції, “Інтегріті Капітал” став непрямим співвласником Ocean Plaza.

Іншим значним співвласником Ocean Plaza є держава Україна. Очікується, що незабаром державна частка буде виставлена на продаж на відкритому аукціоні.

Микита Нота, партнер та голова практики конкурентного права зазначив: “Ця трансакція ілюструє незламність духу та стійкість українського бізнесу та інвесторів, які продовжують рухатися вперед, незважаючи ні на що. Ми пишаємося тим, що клієнти довіряють нам свої найважливіші справи.”

Команду AVELLUM очолив партнер та голова практики конкурентного права Микита Нота за значної підтримки радника Антона Архипова та юристок Вероніки Гуменюк і Юлії Буленок.

Автори

МИКИТА НОТА

Партнер

mnota@avellum.com

АНТОН АРХИПОВ

Радник

aarkhypov@avellum.com

ВЕРОНІКА ГУМЕНЮК

Юристка

vhumeniuk@avellum.com

Пов'язані практики

Опубліковано 26.10.2023

AVELLUM здобуває нагороду “Угода року в Україні” 2023 від CEE Deal of the Year Awards

Ми раді повідомити, що AVELLUM отримала нагороду “Угода року в Україні” під час церемонії нагородження престижної премії CEE Legal Matters Deals of the Year Awards, що відбулася 25 квітня 2024 року у Варшаві. Нагороду отримала угода щодо фінансування МХП з боку ЄБРР, IFC та DFC на суму 480 млн доларів США. Команду AVELLUM очолював старший […]

Опубліковано 07.05.2024

Річний звіт AVELLUM за 2023 рік: новий стандарт прозорості

Презентуємо вашій увазі Річний звіт про діяльність AVELLUM за період з 1 січня по 31 грудня 2023 року. Цей звіт є кроком у напрямку розбудови прозорості юридичного ринку. Будучи заснованою 15 років тому на засадах прагнення до досконалості, AVELLUM здобула репутацію провідної юридичної фірми на ринку України. Сьогодні нашу місію розділяє 80 професіоналів. Незважаючи на […]

Опубліковано 25.04.2024
Підписатися на новини
Назад
Результати: