AVELLUM успішно забезпечила отримання дозволів без накладення АМКУ зобов’язань щодо стратегічних транзакцій UKRNAFTA

Всі матеріали

AVELLUM успішно забезпечила отримання дозволів без накладення АМКУ зобов’язань щодо стратегічних транзакцій UKRNAFTA

AVELLUM виступила юридичним радником ПАТ “Укрнафта”, найбільшої нафтовидобувної компанії України, що керує 460 автозаправними станціями, з питань отримання дозволів Антимонопольного комітету України на набуття в управління:

  • УНБ (Укрнафтобуріння) – однієї з найбільших українських газовидобувних компаній; та
  • Glusco – великої української мережі з 128 автозаправних станцій.

“Обидві угоди мають стратегічне значення для енергетичного сектору України. Для нас велика честь бути довіреним радником ПАТ “Укрнафта” у питаннях національного значення. Наше прагнення до досконалості забезпечує максимально можливу передбачуваність антимонопольного аналізу будь-якої трансакції, незалежно від її складності”, – Микита Нота, партнер AVELLUM.

Команду AVELLUM очолив партнер та голова практики конкурентного права Микита Нота за значної підтримки радника Антона Архипова та юристки Вероніки Гуменюк.

Пов'язані практики

Опубліковано 02.04.2024

Нові кроки НБУ з лібералізації валютного контролю

З 4 травня 2024 року набули чинності зміни щодо скасування та пом’якшення деяких валютних обмежень, встановлених відповідно до Постанови Правління Національного банку України “Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану” №18 від 24 лютого 2022 року. Такі зміни спрямовані на подальше послаблення обмежень валютного нагляду, зокрема: (i) зняття валютних обмежень на імпорт робіт […]

Опубліковано 13.05.2024

AVELLUM здобуває нагороду “Угода року в Україні” 2023 від CEE Deal of the Year Awards

Ми раді повідомити, що AVELLUM отримала нагороду “Угода року в Україні” під час церемонії нагородження престижної премії CEE Legal Matters Deals of the Year Awards, що відбулася 25 квітня 2024 року у Варшаві. Нагороду отримала угода щодо фінансування МХП з боку ЄБРР, IFC та DFC на суму 480 млн доларів США. Команду AVELLUM очолював старший […]

Опубліковано 07.05.2024
Підписатися на новини
Назад
Результати: