AVELLUM консультувала Aspia з питань українського права щодо придбання Accountor Outsourcing

Всі матеріали

AVELLUM консультувала Aspia з питань українського права щодо придбання Accountor Outsourcing

AVELLUM виступила юридичним радником Aspia, лідера ринку технологічних послуг у сфері бухгалтерського обліку, розрахунку заробітної плати, оподаткування та консалтингу у Швеції, Норвегії, Фінляндії та Данії, у зв’язку з придбанням Accountor Outsourcing, провідного надавача бухгалтерських послуг, послуг з розрахунку заробітної плати та інших спеціалізованих послуг у Скандинавії.

Придбання має на меті розширити та посилити присутність Aspia в країнах Північної Європи та зміцнити її позиції у європейському регіоні. Враховуючи лідерство на первинних ринках, Швеції та Фінляндії, а також входження в першу п’ятірку на ринках Норвегії та Данії, об’єднання дозволить клієнтам обох компаній отримувати більш якісні послуги та користуватися перевагами значно ширшої платформи зі збільшеними інвестиціями в автоматизацію та діджиталізацію.

Наша команда консультувала з питань українського права, пов’язаних із закриттям угоди. Kirkland & Ellis виступила провідним юридичним радником, який представляв інтереси Aspia у цій угоді. З деталями угоди можна ознайомитись за посиланням.

Команду AVELLUM очолив керуючий партнер Микола Стеценко за підтримки керуючої юристки Марини Буйницької та юристки Ольги Рудевич.

Автори

МИКОЛА СТЕЦЕНКО

Керуючий партнер

mstetsenko@avellum.com

МАРИНА БУЙНИЦЬКА

Керуюча юристка

mbuinytska@avellum.com

ОЛЬГА РУДЕВИЧ

Юристка

orudevych@avellum.com

Пов'язані практики

Опубліковано 19.07.2024

Юристи AVELLUM представили Рекомендації щодо забезпечення стандартів справедливого судочинства у позовах проти росії перед Верховним Судом

AVELLUM представили Рекомендації щодо забезпечення стандартів справедливого судочинства у позовах проти росії перед Верховним Судом

Опубліковано 25.09.2024 від ОЛЕКСІЙ МАСЛОВ

AVELLUM консультує щодо найбільшої реструктуризації зовнішнього боргу України на суму 20,47 млрд дол. США

AVELLUM консультує щодо найбільшої реструктуризації зовнішнього боргу України на суму 20,47 млрд дол. США

Опубліковано 16.09.2024 від ГЛІБ БОНДАР
Підписатися на новини
Назад
Результати: