AVELLUM призначила трьох нових партнерів у практиках корпоративного права, злиттів і поглинань, вирішення спорів, податкового права та приватних клієнтів

Новини

AVELLUM призначила трьох нових партнерів у практиках корпоративного права, злиттів і поглинань, вирішення спорів, податкового права та приватних клієнтів

Ми раді повідомити про призначення трьох нових партнерів з 1 січня 2024 року. Усі троє мають багаторічний досвід роботи в AVELLUM і до підвищення обіймали посаду радника. Завдяки новим призначенням кількість партнерів фірми зросте до десяти. Ми пишаємося тим, що фірма має змогу розширити партнерський склад у такий складний період в історії України, і впевнені, що цей крок дозволить збільшити ефективність наших послуг.

Андрія Фортуненка призначено партнером та головою практики захисту бізнесу

Андрій очолить групу з розслідування службових злочинів та шахрайства, що є частиною нашої практики вирішення спорів, яка наразі складається з трьох партнерів, включно з Костянтином Лікарчуком та Вадимом Медведєвим.

Андрій регулярно представляє інтереси компаній та приватних осіб перед правоохоронними органами. Він має значний досвід захисту в кримінальних провадженнях, пов’язаних з розтратою майна, кібер-злочинами та корупційними правопорушеннями. Андрій також супроводжує комплексні транскордонні розслідування щодо легалізації злочинних доходів і представляє клієнтів в органах Інтерполу.

Андрія Романчука призначено партнером практик корпоративного права та злиттів і поглинань

Андрій зосередиться на злиттях і поглинаннях, прямих інвестиціях та венчурному капіталі, а також на роботі з підприємцями та стартапами на ранніх стадіях розвитку. Наші практики корпоративного права та злиттів і поглинань тепер налічують трьох партнерів, включно з Юрієм Нечаєвим та Миколою Стеценком.

Андрій має значний досвід у технологічному, аграрному, банківському секторах, а також у сфері мілтех. Він регулярно консультує клієнтів щодо різноманітних бізнес-потреб та комплексних корпоративних трансакцій, що включають поглинання, створення спільних підприємств, залучення капіталу та вихід з інвестицій.

Антона Задериголову призначено партнером практик податкового права та приватних клієнтів

Антон зосередиться на ефективному структуруванні міжнародних угод та бізнес-процесів корпоративних клієнтів. Він працюватиме разом із Вадимом Медведєвим як партнер податкової практики.

Завдяки тривалій роботі з корпоративними клієнтами, Антон спеціалізується на вирішенні складних податкових та юридичних питань, а також на плануванні спадкоємства для приватних клієнтів. Окрім того, він має значний досвід у створенні індивідуальних рішень у складному правовому середовищі.
Антон також представляв інтереси клієнтів у спорах з податковими і митними органами в рамках адміністративних та судових проваджень.

Микола Стеценко, керуючий партнер AVELLUM, так прокоментував ці призначення: “Ми раді представити Андрія Фортуненка, Андрія Романчука та Антона Задериголову як наших нових партнерів. Їх відданість клієнтам та командним цілям значно посилила AVELLUM. Кожен з них має унікальний стиль управління, але всі вони поділяють спільні цінності та принципи AVELLUM. Їх досвід та професіоналізм стануть запорукою високої якості роботи нашої команди та натхненням для молодших колег.”

AVELLUM здобуває нагороду “Угода року в Україні” 2023 від CEE Deal of the Year Awards

Ми раді повідомити, що AVELLUM отримала нагороду “Угода року в Україні” під час церемонії нагородження престижної премії CEE Legal Matters Deals of the Year Awards, що відбулася 25 квітня 2024 року у Варшаві. Нагороду отримала угода щодо фінансування МХП з боку ЄБРР, IFC та DFC на суму 480 млн доларів США. Команду AVELLUM очолював старший […]

Опубліковано 07.05.2024

Річний звіт AVELLUM за 2023 рік: новий стандарт прозорості

Презентуємо вашій увазі Річний звіт про діяльність AVELLUM за період з 1 січня по 31 грудня 2023 року. Цей звіт є кроком у напрямку розбудови прозорості юридичного ринку. Будучи заснованою 15 років тому на засадах прагнення до досконалості, AVELLUM здобула репутацію провідної юридичної фірми на ринку України. Сьогодні нашу місію розділяє 80 професіоналів. Незважаючи на […]

Опубліковано 25.04.2024
Підписатися на новини
Назад
Результати: